Cestovatelské úterky v prosinci 2017

Cestovatelské úterky v prosinci 2017

V prosinci nás čeká například USA nebo Papua Nová Guinea. Každé úterý v 18:00 ve studentském klubu Kampa v Českých Budějovicích.

Termín: 5.12.2017

Název: Cestovatelské úterky – USA v podání Petra Miřátského – Událost na Facebooku

Anotace: Přednáška pojednává o práci v americkém Texasu, cestování, různých zážitcích či zkušenostech. Také se dozvíte, jaké to pro mě bylo, když zaútočil hurikán Harvey. V neposlední řadě také o tom, jak se mi splnil sen, když jsem sám zavítal na sever – na Aljašku. To vše v rámci cyklu Cestovatelské úterky. Vždy v úterý od 18:00 ve studentském klubu Kampa v Českých Budějovicích.

 

Termín: 12.12.2017

Název: Cestovatelské úterky – Východní Afrika v podání Jirky Simonidese – Událost na Facebooku

Anotace: Hakuna matata, aneb rok ve východní Africe.“ Tanzánie, Keňa a Zambie autobusem, na kolech, na motorce, vlakem, na loďce a pěšky. Je bůvol nejnebezpečnější zvíře savany? Jsou Tanzánky krásné a jsou Tanzánci sexy? Jak rychle roste banánovník? Proč Masajové okolo Kilimanjara mávají jinak než ti po cestě k jezeru Natron? Kule, kule, picha, picha? Jsou přátelštější Češi nebo Tanzánci? A kde se více podvádí? A proč jsou tam mrtvé železnice? A jak na tom „ta Afrika“ vlastně je? To vše v rámci cyklu Cestovatelské úterky. Vždy v úterý od 18:00 ve studentském klubu Kampa v Českých Budějovicích.

 

Termín: 19.12.2017

Název: Cestovatelské úterky – Papua Nová Guinea v podání studentů PřF JU – Událost na Facebooku

Anotace: Papua Nová Guinea – divoká země s nedotčenou přírodou, plná lidí mluvících tisícem jazyků, země nasycená vzrušením. Chcete vědět jak jsme přemohli pijavice, kterak jsme zdolali nejvyšší horu a kdo si sáhl na Kundu? Již 19. prosince v Kampě, o svém putování divočinou přednáší studenti přírodovědné fakulty: Viki Brožová, Kamča Bendová, Danča Hanzalová, David Novotný, Bára Jonášová, Klárka Kopicová, Anička Polášková, Kája Hrubá, Lada Klimešová, Anet Pilíková, pod odborným dohledem Jana „Šuspy“ Lepše. To vše v rámci cyklu Cestovatelské úterky. Vždy v úterý od 18:00 ve studentském klubu Kampa v Českých Budějovicích.

Napsat komentář